Om oss

Nerdrum Elektronikk AS ble opprettet høsten 1979 av Bjørn Trygve Nerdrum

Nerdrum har arbeidet med elektrostyring siden 1960, og har lang erfaring innen faget. I dag har firmaet totalt 4 ansatte i Østfold, og tar hovedsakelig oppdrag i Sør-Norge.

Drivstoffanlegg i Østfold

Balvin, som er vår leverandør av drivstoffanlegg, er pionerer innen datastyrte anlegg. Drivstoffanleggene vi leverer er dispenser og styringsanlegg i ett og samme system. Dette gir deg som kunde full oversikt over hva som renner gjennom pumpene, noe som også til enhver tid gir deg full kontroll over drivstoffbeholdningen. Drivstoffanlegget er PC-styrt, slik at du når som helst kan sjekke de detaljene du måtte ønske.

Dette vil gjøre det lettere for deg å bestille drivstoff og service etter behov, uansett om du bor i Østfold eller mer sentrale deler av landet. Alle pumpene betjenes på framsiden via en berøringsskjerm, for enkel og rask handel. De nyeste drivstoffanleggene er så avanserte at de kan kjenne igjen registreringsnumre på bilene til tilbakevendende kunder. Dette vil senke terskelen din for å inngå kredittkjøp. Gjenkjennelsesfunksjonen gjør handelen enklere for kunden, ettersom risikoen for å fylle feil type drivstoff minimeres.

Funksjonen vil også bedre sikkerheten for deg som drivstoffselger i tilfeller ved forsøk på tyveri, kredittkortsvindel, og hærverk. Dagens drivstoffanlegg er ubemannede og kan kobles direkte til din salgsterminal. Si velkommen til fremtidens drivstoffanlegg.

Nerdrum Elektronikk AS kan levere drivstoffanlegg som rommer opp til 2 produkter og 4 slanger til effektivisering av salg på travle bensinstasjoner, uansett om du holder til i Østfold eller ikke. Med fire slanger kan pumpen betjene fire kjøretøy samtidig. Si farvel til køer på stasjonen din med våre drivstoffanlegg fra Balvin.

© Nerdrum Elektronikk AS
Utviklet av: